Är du nyfiken på LPG Lipomassage?

Sara salomonson LPG terapeut Emmakliniken

Välkommen på vår LPG-dag och passa på att träffa vår nya LPG-terapeut!

Emmakliniken erbjuder i samarbete med Sara Salomonsson, dipl LPG-terapeut en dag då vi visar och berättar om hur denna fantastiska kroppsbehandling fungerar, för såväl hälsa som skönhet.

Sara Salomonssons första yrkesroll var som psykolog. För några år sedan sadlade hon om och nu arbetar hon bl a som LPG- terapeut på Emmakliniken i Nyköping.

Läs mer om Sara här

LPG är effektiva, skonsamma skönhets- och friskvårdsbehandlingar.
LPG reducerar celluliter och oönskade fettdepåer med beprövad ofarlig   teknik.
LPG stramar dessutom upp hud på stjärt, mage, lår och armar.
• Behandlingar rekommenderas av ledande kirurger före och efter       operation. Ger snabbare läkning och finare ärr efter ingrepp.
LPG reducerar även större ärrvävnad på kroppen, exv kejsarsnitt

Save the date!

Vi tar emot nyfikna besökare under tisdagen den 19 november mellan kl: 14-00-18.00. Vi kommer att demonstrera behandling med LPG, presentera fina erbjudanden, utlottningar samt lite gott att äta och dricka.

Vi ser gärna att du föranmäler ditt besök, senast måndagen den 18 november på 0155-26 78 55 eller info@emmakliniken.se

Varmt välkommen!

/Sara & Emma