Är du vår nya LPG-terapeut?

Emmakliniken söker LPG-terapeut

EFTERLYSNING!

Är du Emmaklinikens nya LPG-terapeut? LPG är en mycket uppskattad behandling och vi har kunder som står i kö och väntar på dig!

Eftersom vår nuvarande LPG-terapeut inte har tid att ge oss de timmar vi behöver, söker vi nu en ny terapeut snarast eftersom efterfrågan är stor på dessa behandlingar.

Du får gärna vara egenföretagare, kanske inom friskvårdsbranschen som fysioterapeut, massör, PT eller spa-terapeut med ett brinnande intresse för kost och hälsa.

På Emmakliniken i Nyköping specialiserar vi på avancerade behandlingar och har en bred och gedigen erfarenhet och en trogen kundkrets. På vår hemsida www.emmakliniken.se hittar du mycket information om vår inriktning och våra behandlingar.

LPG är en fantastisk och naturlig metod som går att använda inom många områden. Kroppsformning, fettreducering och celluliter är kanske de mest välkända orsakerna men även användning inom rehabilitering vid idrottsskador, fitness, före- och efter operationer exv fettsugning eller kraftigare ärrvävnad och bristningar samt lymfdränering ger fina resultat. Många utövare inom skönhet och friskvård har nytta och glädje av LPG-maskinen och kan öka omsättningen och utbudet i sin verksamhet.

Är du inte egenföretagare kan vi diskutera behovsanställning under en övergångsperiod samt även övertagande av maskinen i sin helhet och grundutbildning på behandlingsmetoden.

För mer information, vänligen kontakta oss via telefon 0155-26 78 55 eller mail info@emmakliniken.se

Emma Bouvin-Karlsson,aukt hudterapeut
Emmaklinken Skönhet & Hälsa AB

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.