Invigning och vinnare

blommor

Vilken fantastisk invigning!

Så många gratulerande nya och gamla kunder, familj, vänner och bekanta! Vi är så glada och stolta över vår nya klinik i Nyköping, särskilt roligt är det att få presentera dagens vinnare av härliga behandlingar och lyxiga produkter:

Ansiktsbehandling Caviar Cell Vitale 70 min, värde 750 kr vann Anneli Sköld, Malmköping

Fillast Body Lotion & High Perfection Lips, värde 574 kr vann Matilda Heinemo, Nyköping

SPA-massage helkropp 55 min, värde 500 kr, vann Lena Westerback, Flen

Stort GRATTIS till er och välkomna att lösa in era vinster!

Vi hade fullt upp med presentation av kliniken och våra behandlingar så vi vill också tacka snälla gäster för bidrag med mingelbilder som finns att se på Emmaklinikens Facebooksida https://www.facebook.com/emmakliniken och snart kommer också fler bilder från kliniken som nu är så gott som färdigrenoverad.

Emma, Katarina och Carina