Julglamour & vintermys!

iStock_000002767827Medium

Låt hela Du glittra och glimma!

Advent och jul närmar sig och snart är vintern här på riktigt. Unna Dig eller någon Du tycker om ett par riktigt exklusiva erbjudanden från Emmakliniken! Presentkort är den perfekta julklappen.

Hotstone – Varma stenar

I skenet av endast levande ljus får du en härlig massage med ljummen olja och varma lavastenar. Massagen är mjuk, långsam och ger kroppen ro, välbehövlig avkoppling, stimulerar blod och lymfcirkulationen samt ökar effektivt ämnesomsättningen och syresättningen i vävnaderna.
Ca 80 minuter 550 kr (ord.pris 695 kr)

Correcting Body Firming Detox

Förfina och få en fastare kroppssiluett, förbättra utrensningen samtidigt som energin fylls på. Torrborstning, lymfdränerande massage som förbättrar cirkulationen och gör att huden blir mer mottaglig för serum med slimmande effekt. Behandlingen avslutas med svalkande kompresser samt en uppstramande och uppljusande kroppscreme som ger hela kroppen en vacker lyster.
Ca 50 min
595 kr (ord.pris 695 kr)

Correcting Brightening Facial – ink frans- och brynfärg

Låt din hud gnistra och glimma! Ansiktsbehandling framtagen speciellt för fokus på lyster och en jämnt pigmenterad hud. Hudanalys, rengöring, exfolierande multisyrapeeling. Massage eller portömning samt en unik uppljusande mask. I behandlingen ingår även C-vitaminampull, uppljusande serum samt avslutande creme.
Ca 70 min
725 kr (ord.pris 935 kr)

Läs mer om behandlingarna på emmakliniken.se

Erbjudanden gäller mellan 9 nov-23 december 2013 i både Malmköping och Nyköping.

Med önskan om en gnistrande God jul och ett Gott Nytt År!

Emma och Katarina

En reaktion på ”Julglamour & vintermys!