LPG Liftmassage – Endermolift

Cellu-M6-Anti-rides-Anti-âge-efficace-et-naturel-500x270

 

 

 

Det naturliga ansiktslyftet

Denna unika anti-aging teknik som kallas för Endermologie, aktiverar hudcellerna på djupet och reducerar tecken på åldrande. LPG Mobilift M6 Physio är en CE-märkt maskin som ger mikromassage i huden och stimulerar på så sätt cellerna att starta den naturliga, endogena produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra. Huden får ny lyster, mer volym, rynkor reduceras och ansiktskonturer framhävs. Ett ansiktslyft på helt naturlig väg och dessutom helt smärtfritt!

LPG Mobilift M6 Physio lämpar sig för många och varierande behandlingar, inte bara för ansiktet utan för många delar av kroppen. Beroende på vilket djup i huden vi väljer att arbeta på, kan vi ge huden en liv och lyster, ögonen ett lyft eller reducera dubbelhakan och samtidigt definiera ansiktskonturen. Vi kan också arbeta med uppstramning av huden eller släta ut rynkor. Eftersom LPG Mobilift M6 Physio är ett strå vassare än vanlig liftmassage kan vi även arbeta med reducering av ärr och bristningar i huden.

I alla ansiktsbehandlingar med LPG ingår lymfdränage, dvs en metod som driver ut överskottsvätska och slaggprodukter. Huden får en detox och rening inifrån och därför får den specifikt valda behandling bättre effekt. Påsar under ögonen och svullnad reduceras märkbart av lymfdränaget. Syresättningen av vävnaden ökar också och genomblödningen blir därmed bättre.

Läs mer om LPG för ansiktet här.

LPG Ansiktsbehandling Lyx

Rengöring, dränering och LPG-liftmassage, syrapeeling och effektiv ansiktsmask med kollagen och hyaluronsyra, serum och creme.
60 min, 700 kr(ord pris 1200 kr)

Prova LPG Ansiktsbehandling och ge ditt ansikte en bra start på det nya året med en rejäl detox och ett lyft!

Erbjudandet gäller på båda klinikerna t o m 31 januari 2015

/Emma

En reaktion på ”LPG Liftmassage – Endermolift

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.