Mineral Essence mineral make-up

Beauty begins with ME!

Under de åtta år Emmakliniken haft Mineral Essence – ME i sitt sortiment har vi inte fått en enda reklamation. Därför väljer vi nu att uppdatera till ett Top Selection-ställ för denna hudvårdande och högkvalitativa make-up med gamla favoriter och nya bekantskaper.

Mineral Essence (ME) är en hudvårdande mineralmakeup som lyfter fram din naturliga skönhet. ME:s puder har en fjäderlätt, ultrafin struktur som gör dem lätta att lägga och behagliga att bära. De smälter snabbt in i huden, ger en jämn, slät hy och en naturlig look. ME:s högkvalitativa produkter har ett unikt innehåll av rena ingredienser som verkar för att skydda huden mot fria radikaler och motverka hudens åldrande.

Unik renhet och kvalitet

Mineral Essence (ME) är en extremt hudvårdande mineralmakeup med Anti-Oxyzome™ mikroinkapslat i sina puder; en unik mix av mineraler, antioxidanter och vitaminer som skyddar mot fria radikaler, motverkar hudens åldrande och vitaliserar huden. Produkterna är dessutom berikade med bl a linolensyra, grönt te och Superoxide Dismutase (S.O.D.), ett kraftfullt antioxidantkomplex som har en föryngrande effekt på huden. ME:s produkter verkar för att stärka och balansera huden vilket bidrar till en spänstigare hy med mindre framträdande porer.

Varför välja ME?
  • Högkvalitativ mineralmakeup som vårdar, skyddar och låter huden andas
  • Passar alla hudtyper (även känslig hud och hud med rosacea eller akne)
  • Hygieniska produkter i löspuderform som är lätta att applicera
  • Passar för vardag och fest
  • Foundations i både puder och flytande form med olika täckningsgrader
  • Ej testat på djur

Läs mer om mineral make-up här.

ERBJUDANDE!

Under torsdagen den 7 december 2017 mellan kl: 11.00-16.00 erbjuder Monika Kwiatkowska enkel make up-rådgivning när du handlar produkter från Mineral Essence för minst 500 kr.

OBS! Endast fåtal konsultationer, boka tid på 0155-26 78 55 eller info@emmakliniken.se

Varmt välkommen!

/Emma och Monika