Nyköping nästa!

Efter nästan ett års funderande och planerande har vi nu äntligen tagit steget. Vi ska till Nyköping och jobba! Vi etablerar oss under februari månad och räknar med att vara igång under mars. Så spännande! Vi har hittat ett bra rum som ligger i centrala Nyköping, lätt att hitta och med P-platser i anslutning till byggnaden. Här finns också naprapat, sjukgymnast, tandläkare och tandhygienister samt fotvårdare och massörer. Vi hoppas på riktigt bra samarbeten!

Det är alltså Marianne Andersson, Cliniquen och jag som vill vidareutveckla våra verksamheter och prova nya marknader. Jag kommer självklart att finnas kvar i Malmköping men eftersom den medicinska hudvården ligger mig så varmt om hjärtat, vill jag lägga mer fokus på den just nu. Vi kommer att erbjuda Enerpeel medicinsk peeling, Dermaroller Therapy, behandlingar med Restylane och Azzalure-estetisk botox, sklerosering samt försäljning av tillhörande hudvårdsprodukter. Vi har som vanligt gratis konsultationer. 

Vi kommer att fokusera på problemlösningar för rynkreducering, pigmenteringar och solskador, acne och acneärr, samt vår specialitet Soft-Lifts där vi tillsammans kan återställa ett ansiktes förlorade konturer! Vi fortsätter även vårt samarbete med Nils Danell, leg läkare som erbjuder ögonlockslyft.

Vår adress till mottagningen i Nyköping blir Storgatan 36 och vi finns i samma hus som Trobergs Tandvård och Nyköpings Ryggklinik.

Varmt välkomna!

Emma och Marianne

En reaktion på ”Nyköping nästa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.