Önskar du boka behandling i höst?

Så här gör du:

Vilka fantastiska reaktioner på att jag skall börja studera! Så många lyckönskningar och virtuella grattiskramar. Stort TACK! Detta stärker mig inför höstens utmaningar.

Som många av er nu redan vet så skall jag börja på Mälardalens högskola i Nyköping i höst, jag skall läsa Sjuksköterskeprogrammet. Min plan är att antingen kunna erbjuda behandlingstillfällen när jag ändå är i stan eller boka upp en hel dag i veckan. Dessa tillfällen kommer helt att styras av föreläsningar, seminarier, grupparbeten och praktik.

Boka behandling gör du bäst genom att maila mig på info@emmakliniken.se. Jag kommer att ägna mig minimalt åt marknadsföring och sällan vara inne på sociala medier såsom Facebook och Instagram. Det blir svårt att nå mig via Emmaklinikens telefon då jag inte kommer att vara på plats förutom för bokade besök och behandlingar.

Jag har haft försäljningsstopp på presentkort under hela våren pga den pågående pandemin och jag kommer helt att sluta med dessa kort under hösten men nu pga studierna.

Emmaklinikens VIP-klubb läggs på is och Nyhetsbrev via hemsidan läggs ned.

Jag har minskat utbudet på Behandlingsmenyn och nischat mig ännu hårdare mot den avancerade och medicinska hudvården, vilket känns helt naturligt. Jag hänvisar till min kollega Sofia Larsson på Sofias Skönhetslyx för skönhetsbehandlingar och leg ssk Marianne Andersson på Akademikliniken Norrköping för injektionsbehandlingar.

Sofia Larsson, dipl skönhets- och LPG-terapeut
skonhetslyx@gmail.com eller 073 550 72 38

Marianne Andersson, leg ssk och klinikchef ak Norrköping
marianne.andersson@ak.se eller 070 254 53 18

Allt gott!

/Emma

En reaktion på ”Önskar du boka behandling i höst?

1. Hej
    Jag skulle vilja boka en eftermiddagstur. Slutar jobbet kl 12.30 och bor i Nyköping