Restylane Lipvolume & Azzalure – estetisk botox

NYHETER!

Vi vill presentera två nyheter bland våra medicinska behandlingar på Emmakliniken.

Restylane Lipvolume är den senaste produkten inom Restylane filler-kategorin. Denna nya produkt är utvecklad för att ge dina läppar diskret volym, föryngra så väl som för att ge tydligare konturer. Lipvolume är anpassad för den känsliga läppvävnaden och återställer den naturliga fuktbalansen. Mjuka, naturligt fylliga läppar är inte bara för unga eller för lyckligt lottade – de är för alla!

Azzalure – estetisk botox är ett protein som försvagar muskler med ett snabbt tillslag, säkra doseringar och lång hållbarhet och används för att mjuka upp rynkor. Detta nya tillskott på Emmakliniken gör att vi i ännu längre utsträckning kan bygga upp huden och få ett ännu mer hållbart resultat på våra Soft-Lift behandlingar!

Behandlingarna utförs av Marianne Andersson, cert Restylanebehandlare och leg sjuksköterska.

Läs mer här!