Säkerhet på Emmakliniken!

Med anledning av frågor runt senaste dagarnas (2020-11-09) ökade restriktioner från FHM kommer här ett förtydligande:

EMMAKLINIKEN SKÖNHET & HÄLSA är en registrerad hygienlokal med ansvar för kunders säkerhet och hälsa. Vi står under kommunens Miljö- och hälsas tillsyn för att säkerställa att alla hygienrutiner och minimering av all form av smittspridning av alla patogener efterlevs. Jag är även personlig medlem i, och uppfyller samtliga av branschorganisationens SHR’s krav för säker och trygg klinik. Som Auktoriserad Hudterapeut medlem i SHR är jag även ålagd att fullfölja samtliga de etiska regler som branschorganisationen ställer, där ingår även krav på hygienrutiner.

Givetvis har vi under pandemin vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att både du som kund och jag som terapeut ska vara trygga. Just nu skärper vi rutinerna ytterligare och inför obligatorisk handdesinfektion för alla som kommer IN och går UT.

Att göra ett besök hos oss innebär inte mer risk (snarare mindre) än att besöka matbutiken, övriga butiker eller annan icke registrerad hygienlokal. Känner du dig trots allt osäkerhet är du välkommen att ta kontakt inför ditt besök om du har specifika önskemål eller frågor.

EMMAKLINIKEN tar ansvar, följer myndigheters restriktioner. Vi har dock öppet som vanligt om än med extra åtgärder vidtagna för din och min säkerhet.

Välkommen om du är frisk annars stannar du hemma!

Varma hälsningar

/Emma Bouvin-Karlsson, ägare och aukt. Hudterapeut