SPA – en njutning för kropp & själ!

Under hösten kan vi se fram emot nya och spännande behandlingar hos oss på Emmakliniken i Malmköping. Flera nya behandlingar är på gång! Vi kommer att krypa ner under värmande täcken, uppleva underbara dofter och en "värmebölja" vi saknat under sommaren på våra kroppar i form av varma stenar. En massageform som kallas Hot Stone-massage och som ger värme samt en skön avslappnande känsla i kroppen. Vi kommer även att erbjuda en lång och rogivande behandling i form av aromaterapi och reflexologi, tillsammans med härliga varma eteriska oljor. Denna långa behandling ger en behaglig, avslappnande och harmonisk känsla i kropp och själ.

Vi på Emmakliniken har även ett samarbeta med Yxtaholms Slott där vi erbjuder spa-behandlingar med Kerstin Florians välkända produkter. Det kommer att bli en upplevelse för kropp och sinne att få arbeta med deras märke, både för gästerna på slottet men också för oss terapeuter som kommer att jobba där. Det finns en känsla av lyx i behandlingarna och vi kommer att arbeta med inre och yttre skönhet som går hand i hand med varandra. Det handlar om att ta hand om sitt yttre, i t ex en avslappnande aromainpackning men även kunna ge den inre delen av oss själva en stunds avkoppling och finna balansen som skapar en lugn och harmonisk känsla. Vi terapeuter vill inte bara erbjuda våra gäster en skön behandling utan även förmedla en upplevelse.

Som ni alla märker kommer det bli en spännande höst tillsammans med oss på Emmakliniken, så varmt välkomna in i värmen!

/Kristina