Succé för VIP-kväll i Nyköping!

Fokus på medicinsk hudvård och injiceringsbehandlingar

I torsdags kväll fick Emmakliniken i Nyköping besök av Anders Schiöld, leg sjuksköterska och injiceringsbehandlare från Esthe-Tech som saluför TEOSYALS produkter för estetik och plastikkirurgi. Den gemensamma nämnaren i deras produkter är hyaluronsyra. Hyaluronsyra(HA)finns naturligt i kroppen och spelar en viktig roll i hudens förmåga att binda fukt samt förmåga till reparation. HA ger också ett jämnt och fräscht utseende genom att bevara elasticitet och fasthet. I TEOSYALS sotiment finns hyaluronsyrefillers, medicinska glykolsyrepeels(AHA)och hyaluronsyrabaserade hudvårdsprodukter.

Vi började kvällen med lite trevligt mingel för att sedan få lära oss mer om injiceringsbehandlingar genom ett mycket intressant föredrag av Anders. Han visade oss bilder på hur bra men också hur dåliga resultaten kan bli av dessa behandlingar. Det är med andra ord viktigt att välja rätt behandlare! Var aldrig rädd för att ställa frågor om kompetens och erfarenhet. Vi hade många bra diskussioner under kvällen men de flesta frågorna kom då två modiga modeller ur skaran blev behandlade inför allas nyfikna blickar. Mycket frågor om “kråksparkar” och “bekymmersrynkor“.

Vi fick se hur kinder och ögonbrynslyft skulpterades fram på den ena modellen och sedan visade Anders oss hur man som duktig behandlare kan gör tunna, fina och naturliga läppar på den andra modellen för kvällen. Vi pratade också mycket om säkerhet kring dessa invasiva behandlingar, även för microneedling/mesoterapi och medicinska peelingar. Hur viktigt det är med journalföring och dokumentering så patienten/kunden kan känna sig trygg och säker.

Under kvällen lottade vi också ut en frans- och brynstyling av Emma Bredenberg och vinnare blev Fanny Persson, Nyköping. Grattis! Hör av dig och boka tid hos Emma.

Kvällen avslutades med utdelning av uppskattade Goodie Bags med fina erbjudanden och hudvårdsprover från både Emmakliniken och Esthe-Tech.

Stort TACK till Anders och alla trevliga gäster under vår VIP-kväll!

Emma & Emma

En reaktion på ”Succé för VIP-kväll i Nyköping!