Vi närmar oss jul…

…men i år är adventstiden på Emmakliniken annorlunda

Som de flesta av mina kunder redan vet, ägnar jag mycket av min tid till studier och finns endast på plats på kliniken någon dag i veckan. Därför blir det tyvärr inget Adventsmys i år med utlottningar, tävlingar eller godsaker som serveras.

Främsta fokus just nu är att ta hand om kunder som går på kur och alla mina stamkunder. Av den anledningen säljer jag inga presentkort i år.

Det går givetvis bra att köpa presentkort hos mina kollegor dipl LPG-terapeut Sofia Larsson, Sofias Skönhetslyx och leg ssk Marianne Bergström, Akademikliniken.

Det finns fortfarande några få behandlingstillfällen kvar hos mig innan årsskiftet, välkommen att maila din förfrågan på info@emmakliniken.se.

Till sist vill jag önska alla mina fina kunder en God Jul och ett Gott Nytt År!

/Emma

Foto: https://www.pexels.com/sv-se/@nietjuh?utm_content=attributionCopyText&utm_medium=referral&utm_source=pexels