Vinterevent på Emmakliniken

Välkommen Marianne och Akademikliniken!

Torsdagen den 30 januari mellan kl: 13.00-18.30 bjuder Emmakliniken tillsammans med vår samarbetspartner Marianne Andersson, leg. sjuksköterska och klinikchef på Akademikliniken i Norrköping, in till ÖPPET HUS.

Kom som du är, ensam eller tillsammans med en vän, när du har möjlighet under dagen. Ingen anmälan krävs. De första 50 besökarna får en Goodie Bag fylld med information, gåvor och personliga erbjudande hos Emmakliniken och Akademikliniken i Norrköping.

Under dagen kommer både Emma Bouvin-Karlsson, aukt hudterapeut och Marianne Andersson, leg sjuksköterska att finnas på plats och berätta om vårt samarbete och de behandlingar vi nu kan erbjuda.

Utlottningar, erbjudanden på produkter och behandlingar.

Vi bjuder på bubbel och tilltugg!

•••

Samarbetet med Marianne och Akademikliniken betyder att vi åter kan erbjuda Fillers och Botox. Samarbetet innebär också att vi kan vägleda och skicka vidare för andra, större ingrepp som ögonlocksplastik, ansiktslyft, magplastik mm.

•••

Varmt välkommen!