JETT Plasma Silver tip

JETT Plasma Silver Tip är en skön och behaglig behandling. Med hjälp av inslussning av aktivt serum och plasmaflöde stimuleras huden att bilda mer kollagen och elastin. Detta ger ordentligt med fukt till huden och fina linjer och rynkor slätas ut.

En “lift & tight”- effekt erhålls utan några sideffekter eller obehag utan tvärtom, lämnar huden upplumpad och med en helt ny lyster.

JETT PLASMA – Silver | Plasmaflöde & Elektrofores

Silver Tip-behandlingen reducerar linjer/rynkor, upprätthåller bindvävens fasthet, jämnar ut hudton och verkar allmänt revitaliserande. Resultatet är både djup- och långtidsverkande. Den passar alla hudtyper och årstider. Det är en behandling som individanpassas med inslussning av aktiva serum och maximal preparatstimulerande effekt. Avslutas med effektiv ansiktsmask.

Behandlingen utförs som kur om 6 behandlingar. Den första veckan utförs gärna två behandlingar med 3-4 dagars intervall och övriga 4 behandlingar med 1 veckas mellanrum.

Underhållsbehandling rekommenderas efter 2-3 månader alternativt som enstaka behandling 2 gånger/år.

Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t.ex. Microneedling och Kemiska Peels. Syftet är då att ge ökat, fördjupat och mer långtidsverkande resultat.

Priser JETT Plasma Silver Tip

Full Face
JETT Plasma Silver Full Face, 60 min – 1500 kr
JETT Plasma Silver Full Face – Kur (6 beh) , 6×60 min – 7500 kr

Ögonbehandling
JETT Plasma Silver Ögonbehandling, 30 min – 1000 kr
JETT Plasma Silver Ögonbehandling – Kur (6 beh) , 6×30 min – 5000 kr

Munbehandling
JETT Plasma Silver Munbehandling, 30 min – 1000 kr
ETT Plasma Silver Munbehandling – Kur (6 beh) , 6×30 min – 5000 kr

Vad är plasma och plasmaljus?

Plasmaljus kan naturligt ses vid åska när joner och elektroplasma (ioniserad gas) utvecklar blixtar. Artificiell plasma utvecklas när energi tillförs luftens ioniserade gas och skapar en gniststråle ”blixt”.

Plasmaljus är mycket energirikt och påverkar huden på 4 olika sätt för att skapa hudföryngring genom att strama upp vävnad och eliminera ålderstecken.

Plasma är en gas som har laddats elektroniskt med fria, rörliga positiva och negativa elektroner. Om gasen värms tillräckligt mycket separeras elektronerna från atomkärnorna och plasma bildas. Man kan säga att plasman är en gas av laddade partiklar.

Plasman har en mycket hög, inre energi och det är de elektroniskt laddade partiklarna i plasman som utgör ledningsförmågan. När plasmans molekyler och atomer slås samman och interagerar med fast yta, t ex huden och hudens fukt, visas plasman som en gniststråle även kallad “plasmablixt”. Denna blixt skapar en sammandragning av huden och återställer dess “täthet” samt eliminerar överflödig hud.


JETT Plasma är CE-märkt som Medical Device – Din garanti för säkerhet och prestanda.

Konceptet är endast tillgängligt för aukt./legitimerad personal.

Före- efterbilder