Avancerade behandlingar med tydliga resultat

Kemiska peels

Medik8 peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder och som verkar på såväl akne och fet hy som rynkor och fina linjer, oelastisk och fuktfattig hy samt pigmentförändringar, rosacea och solskador.

Medik8 erbjuder oerhört effektiva kemiska peelingar som ger resultat utöver det vanliga. Dessa peelingar är ”kiralt korrigerade”, vilket innebär större genomslagskraft men med mindre hudirritation. I kombination med peeling rekommenderas Medik8 hemvårdsprodukter. Utan rätt hemvårdsrutiner kan inte tillfredsställande resultat uppnås. Alla peels bör göras i kur om 4 – 6 behandlingar.

LightPeel 19% syror, PH 2.8

Light Peel är en mild peelingbehandling för aknehud och lättare rynkor som eff ektivt minskar förekomsten av överfl ödigt talg, ålderstecken och lättare ärrbildning. Den öppnar upp porerna, rensar bort de döda yttre hudcellerna och tar fram den nya, underliggande huden.

40 min 995 kr

AgePeel 53% syror, PH 2.2

En anti-age-peeling bestående av en effektiv kombination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producera mer kollagen och elastin.

40 min 995 kr

BetaPeel 49% syror, PH 2.2

Får snabbt kontroll över aknehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt: igensatta porer, pormaskar och inflamma- tion. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt i porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar och minskar därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden.

40 min 995 kr

Valfri Medik8-peel + Ultimate Recovery Mask

Vi kan nu erbjuda den läkande specialmasken Ultimate Recovery efter varje kemisk peeling för ansiktet, speciellt vid en mycket känslig hud. Denna Bio-Cellulose Zinc Mask innehåller bl a zink och hyaluronsyra som kraftfullt lugnar och återfuktar den peelade huden.

55 min 1 250 kr

 

Peeling från iS CLINICAL

UTSLÄTANDE – FÖREBYGGANDE – FÖRYNGRANDE

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM kombinerar resorcinol, mjölksyra, salicylsyra och citronsyra och är därför målinriktad på flera hudproblem, såsom milt till måttligt åldrande av huden, mild akne samt hyperpigmentering. Dessa ingredienser är sammankopplade med en kraftfull “booster” och då med en avancerad typ av salicylsyra.

Tillsammans bidrar dessa ingredienser till fantastiska behandlingsresultat jämfört med andra typer av kemisk peeling. Jämn hudton och massor av lyster. Tack vare den innovativa formeln är risken för oregelbundenheter i pigment mindre och det kan användas på alla hudtyper, även mörka Fitzgerald-typer.

I kombination med peeling rekommenderas iS CLINICALS hemvårdsprodukter. Utan rätt hemvårdsrutiner kan inte tillfredsställande resultat uppnås.

PRODIGY PEEL “P2” SYSTEM är självneutraliserande och ingen användning av neutraliserande produkter krävs. Optimala resultat uppnås genom en serie behandlingar på tre med 4-6 veckor mellan behandlingstillfällena.

45 min 1 895 kr

Välkommen att boka din behandling!

Före och efter behandling med kemisk peeling

Pigmenteringar – Kvinna med asiatiskt ursprung i 40-årsåldern

Bild 1: Innan behandling, adekvat hudvård hemma.

Bild 2: Efter två månader med depigmenterande hudvård hemma samt en (1 st) lättare kemisk peeling och sedan en (1 st) kraftfullare depigmenterande kemisk peeling. Mellan första och andra bilden är det två och en halv månad.

Pigmenteringar – Kvinna i 60-årsåldern

Bild 1: Innan behandling, adekvat hudvård hemma.

Bild 2: Efter en (1 st) kraftfull depigmenterande kemisk peeling samt depigmenterande hudvård hemma. Mellan bilderna är det en och en halv månad.

Medik8 beta peel

De fyra bilderna avser behandling med Medik8 Betapeel 49% syror, PH 2.2 varannan vecka under sex veckor samt hemvårdsprodukter för akne från Medik8.

Anti-age – Prodigy peel2 i kombination med Dermapen

Kvinna i 45-årsåldern med solskadad hud, ojämn hudstruktur och dålig färgton

Bild 1: Innan behandling

Bild 2: Efter behandling med 2 st Prodigy peel2 samt 1 st Dermapenbehandling däremellan.

En reaktion på ”Kemisk peeling

Kommentarer är stängda.