Mesoestetic™ – hudvård och estetisk medicin

Mesopeels
Mesopeels

Mesoestetic är ett globalt företag inom hudvård och estetisk medicin som specialiserat sig på resultatinriktade produkter med cosmeceuticals, kemiska peels och mesoterapiprodukter av allra högsta kvalitet.

Företaget är världskänt för sina skinboosters, vitamincocktailskemiska peelingar och produkter för behandling av pigmenteringsproblem samt anti-agingprodukter för hemmabruk.

Mesoestics mesoterapi ampuller och vialer för klinikbehandling med microneedling finns både med singelsubstanser som tex centella asiatica, organisk silica, C-vitamin, DMAE och hyaluronsyra mfl samt mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem.

Vi kombinerar ofta Dermapenbehandlingar med syrapeels samt ampuller och vialer för bästa resultat och effekt. Dessa designade behandlingar görs i samråd med kunden efter noggrann anamnes.

Vid mesoterapibehandlingar med Meso gun (Vitalinject) använder vi mesoestetics specialdesignade produkter mesohyal för injiceringar.

Tillval i Dermapenbehandling
  • Syrapeeling 300 kr
  • Ampull 300 kr
  • Vial 300 kr

Mesohyal – effektiva produkter för injiceringar

Mesoestetic har ett brett utbud av medical devices i klass 3 för intradermal injicering när det gäller ansikts- och kroppsbehandlingar med CE-märkning, kallade för mesohyal.

Dessa produkter är anpassningsbara, säkra, effektiva och används för individualiserad korrigering av hudåldrande och för de allra mest specifika hudproblemen. De förbättrar hudens utseende direkt, är förebyggande och har långvariga effekter. Mesohyal i mesoterapi är idealiskt att kombinera med samt optimera resultaten av andra medicinska behandlingar som t ex botox, fillers, lasrar, pulserande ljus- IPL etc. Hyaluronsyra, Vit-C, Oligoelements, Organic silicon, NCTC 109-skinbooster är några av produkterna i sortimentet.

Global eyecon

Global eyecon

Professionell behandling som reducerar tecken på åldrande och trötthet runt ögonområdet.

Mer information och detaljer om behandlingen hittar du här.