Avancerade behandlingar med tydliga resultat

Kemiska peels

Medik8 peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av syror som appliceras på huden under korta stunder och som verkar på såväl akne och fet hy som rynkor och fina linjer, oelastisk och fuktfattig hy samt pigmentförändringar, rosacea och solskador. Medik8 erbjuder oerhört effektiva kemiska peelingar som ger resultat utöver det vanliga. Dessa peelingar är ”kiralt korrigerade”, vilket innebär större genomslagskraft men med mindre hudirritation. I kombination med peeling rekommenderas Medik8 hemvårdsprodukter. Utan rätt hemvårdsrutiner kan inte tillfredsställande resultat uppnås. Alla peels bör göras i kur om 4 – 6 behandlingar.

Medik8 konsultation

Medik8s syror är extremt säkra trots det oerhört låga PH-värdet och den höga koncentrationen. Innan du får din behandling så måste du komma på en konsultation så att vi kan förklara vad du kan förvänta dig och tillsammans lägga upp en behandlingsplan. Vi drar av konsultationskostnader vid första behandlings tillfälle.

20 min 250 kr

Superfacial Enzympeel

En mild enzym peeling och kan användas på alla hudtyper. En väl avvägd blandning av åtta aktiva ingredienser som valts ut för sin sina goda effekter och milda påverkan. Perfekt för trött och livlös hud.

30 min 795 kr

LightPeel 19% syror, PH 2.8

Light Peel är en mild peelingbehandling för aknehud och lättare rynkor som eff ektivt minskar förekomsten av överfl ödigt talg, ålderstecken och lättare ärrbildning. Den öppnar upp porerna, rensar bort de döda yttre hudcellerna och tar fram den nya, underliggande huden.

40 min 995 kr

AgePeel 53% syror, PH 2.2

En anti-age-peeling bestående av en effektiv kombination av syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producera mer kollagen och elastin.

40 min 995 kr

BetaPeel 49% syror, PH 2.2

Får snabbt kontroll över aknehud och minskar drastiskt risken för framtida utbrott. BetaPeel motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt: igensatta porer, pormaskar och inflamma- tion. BetaPeel tillför en stor dos salicylsyra direkt i porerna och hårsäckarna, vilket hjälper till att hålla porerna rena från cellavlagringar och minskar därmed antalet igentäppta porer och utslag på huden.

40 min 995 kr

WhitePeel 50% syror, PH 2.2

Det effektivaste sättet att få en klarare och jämnare hudton – en hud fri från mörka fläckar och hyperpigmen- tering – är att avlägsna de hudceller som innehåller höga halter av melanin och förhindra att nya hudceller mörknar. whitePeel är särskilt framtagen för att behandla solskador och hyperpigmentering. Den tränger in i hudens pigmentceller (melanocyter) och avlägsnar milt och effektivt oönskad pigmentering och ger jämnare hudton.

40 min 995 kr

EyePeel 20% syror, PH 2.2

Området runt ögonen har färre talgkörtlar än resten av ansiktet och är det område där de första åldersteck- nen ger sig till känna. Försämrad spänst och viss svullnad uppstår redan i 25-årsåldern. Medik8 eyePeel erbjuder en mycket mild och effektiv lösning för det här området som ger förbättrad cellomsättning och cellförnyelse.

30 min 795 kr

Valfri Medik8-peel + Ultimate Recovery Mask – NYHET!

Vi kan nu erbjuda den läkande specialmasken Ultimate Recovery efter varje kemisk peeling för ansiktet, speciellt vid en mycket känslig hud. Denna Bio-Cellulose Zinc Mask innehåller bl a zink och hyaluronsyra som kraftfullt lugnar och återfuktar den peelade huden.

55 min 1 250 kr

Välkommen att boka din behandling!

 

Före och efter behandling med kemisk peeling

 

 

Pigmenteringar – Kvinna med asiatiskt ursprung i 40-årsåldern

Bild 1: Innan behandling, adekvat hudvård hemma.

Bild 2: Efter två månader med depigmenterande hudvård hemma samt en (1 st) lättare kemisk peeling och sedan en (1 st) kraftfullare depigmenterande kemisk peeling. Mellan första och andra bilden är det två och en halv månad.

 

 

 

 

Pigmenteringar – Kvinna i 60-årsåldern

Bild 1: Innan behandling, adekvat hudvård hemma.

Bild 2: Efter en (1 st) kraftfull depigmenterande kemisk peeling samt depigmenterande hudvård hemma. Mellan bilderna är det en och en halv månad.

 

 

 

 

 


Bilderna nedan avser behandling med Medik8 Betapeel 49% syror, PH 2.2 varannan vecka under sex veckor samt hemvårdsprodukter för akne från Medik8.

Medik8 beta peel

One thought on “Kemisk peeling

Kommentarer avstängda