Snabbt ansiktslyft med elektromagnetiskt system

Söker du ett direkt synligt ansiktslyft? Synliga resultat på en enda behandling? Och en behandling som dessutom är skön och avkopplande, utan konvalescens eller risker, och som kan göras året om oavsett hudtyp? Då ska du prova Nannic NBE 1000! En effektiv och säker metod utan nålar, smärta och biverkningar.

Behandling med NBE 1000 är en mycket skonsam och behaglig metod med radiofrekvens. En ljuvlig energigivande massage som dessutom ger snabba och tydliga resultat och inte kräver några kirurgiska ingrepp alls.

NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna med hjälp av radiofrekventa vågor som sätter kroppens celler i biologisk stress. Detta gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler som annars fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Med NBE 1000-behandling är du säker på att de aktiva substanserna i behandlingsprodukterna verkligen når dermis, det undre hudlagret som är rikt på både kollagen (som gör väven hållfast) och elastin (som gör huden slät, stram och elastisk).

NBE 1000 har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och med påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala (genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med patienten, och att det inte finns risker för kemiska brännskador, muskulär fasciculation (muskelryckningar), smärta eller inflammation.

Behandling med Nannic NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingsområden:

  • Hudföryngring och lyft
  • Rosacea och couperoser
  • Acne
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Slapp hud
  • Striae och ärr

NBE 1000 ansiktsbehandling

Rengöring, mild peeling, behandling med NBE 1000 -maskinen och specialanpassat serum som slussas ned i huden samt avslutande peel-off algmask med C-vitamin som återfuktar och ger huden näring.
75 min 1 500 kr

Kur om 5 beh 6 750 kr(o.p. 7 500 kr)
Kur om 10 beh 13 500 kr(o.p. 15 000 kr)

 Kurpriserna gäller vid bokning av hel kur och med högst 14 dagar mellan behandlingarna. Annars gäller ordinarie priser.

Välkommen att boka din behandling!


Före och efter behnadling med NBE 1000

 

 

 

Kvinna i 55-årsåldern – Anti-age, rynkor och linjer

Bild 1: Före behandling med NBE 1000

Bild 2: Direkt efter behandling med NBE 1000. Fokus på rynkor och linjer.