Förändringar ger nya möjligheter

ME

Utförsäljning av utgående sortiment – läppar och naglar

För att kunna släppa in nytt måste man kunna släppa gammalt. Därför har jag nu bestämt mig för att göra en utförsäljning på utvalda produkter och utgående färger. Under mars månad koncentrerar vi oss på läppar och naglar. 50% rabatt på utvalda lack från Mavala, alla läppstift, läppennor och Lush Lips-gloss från Mineral Essence. Kom och hjälp mig att rensa! Välkommen att fynda!

Jag säljer även en viss del av min utrustning. Läs mer här.

Det är också andra förändringar på gång på Emmakliniken. Under mars månad kommer jag att arbeta med medicinsk hudvård 1-2 dagar i veckan på Hudkliniken Östermalm, Stockholm. Sedan tidigare arbetar jag dessutom på min och Marianne Anderssons(Cliniquen)mottagning i Nyköping, 1 dag i veckan. Jag minskar alltså mina dagar i Malmköping och de kommer dessutom att bli mer välfyllda. För att få den tid du önskar behöver du vara ute i god tid. Min nya samarbetspartner Tepa Charles och jag skall hjälpas åt att hålla våra verksamheter igång i Malmköping men vi ber om överseende under denna inkörsperiod. RING innan besök!

Jag står inför en spännande vår där jag får fokusera på den medicinska hudvården, min specialitet och stora intresse. Det ska bli riktigt intressant att få nya erfarenheter och nya kollegor med samma passion. Jag kommer självklart att arbeta vidare med mina "resultatinriktade behandlingar med SPA-känsla" men mitt fokus kommer att ligga på det medicinska under den här perioden. Jag ska försöka dela med mig mer av det som händer och sker, jag vet att många är intresserade av just detta område – snabba och tydliga resultat!

/Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.