Kvalitet och utveckling

 

Det är viktigt att utvecklas och förkovra sig. Inte minst för sin egen skull som sjuksköterska eller terapeut men framförallt för våra kunder som ger oss sitt förtroende att behandla dem.

Min samarbetspartner Marianne Andersson, leg sjuksköterska och cert Restylanebehandlare befinner sig just nu på några dagars Masterclass i Paris. Eftersom Soft-Lifts blir en allt mer vanlig behandlingsform som dessutom allt fler väljer mot traditionella ansiktslyft, känns det jättespännande att få ta del av Mariannes erfarenheter när hon kommer hem!

Med åren förlorar ansiktet sina konturer och sin rondör. Pigmentfläckar uppstår ofta och rynkor blir djupare. När vi ger Soft-Lift behandlingar, strävar vi alltid efter ett så naturligt resultat som möjligt. Behandlingseffekterna är omedelbara och förutom viss svullnad och blånader är konvalecensen liten.

Vi har under våren arbetat med två studiefall, sponsrade av våra leverantörer DermaProMedical och Q-med. Det har varit och är fortfarande(vi är inte riktigt klara än)riktigt intressant och roligt att få se dessa två kvinnor leva upp och känna sig snygga och fräscha. Vi har jobbat både med Restylane-fillers, Restylane Vital hudföryngring, Enerpeel kemiska peelingar, Dermaroller Therapy och nästan det viktigaste – en bra och fungerande hudvård att arbeta med hemma, nämligen storfavoriten Fillast(fill last = ökad hållbarhet på fillers med hyaluronsyra.)Vi kommer att bli färdiga framåt hösten och då ska också ni få ta del av före- och efterbilder.

Nu tar vi ett sommaruppehåll med kraftfulla kemiska peelingar och injiceringar. Varmt välkomna åter i slutet av augusti!

Högsommarhälsningar från Emma och Marianne

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.