Snabba lyft!

 

Många söker sig till Emmakliniken och säger sig se trötta och hängiga ut. Framförallt så känner de sig trötta! Ofta skojar de om att sätta en klädnypa i nacken för att dra tillbaka slapp ansiktshud och få ett snabbt lyft. Lika ofta blir de förvånade när lösningen på problemet är både snabb, enkel och har få biverkningar.

I vårt samarbete med Marianne Andersson, leg sjuksköterska och cert Restylanebehandlare från Cliniquen, jobbar vi mycket med ansiktskonturer och hudkvalitet. Utan bra hudvårdsrutiner är Restylane-Fillers och Restylane Skin Boosters bortkastat! För att få ett bra resultat och att sedan också behålla det, krävs väl utvalda hudvårdsprodukter som passar för hudtyp och hudtillstånd.

När vi blir äldre är det först och främst volymen i ansiktet som vi tappar. Tänk insjunkna och svackande kinder. Tänk djupa "surveck" från näsan som löper ned till mungiporna(nasolabiala vecken). Får vi volymen tillbaka i kinderna så slätas "survecket" automatiskt ut. Ibland kan det även behövas fyllas på i vecken men konturerna i ansiktet får vi tillbaka med kindvolymen.

Även trötta och insjunkna ögon går att behandla med Restylane-Fillers. När volymen återställs försvinner gropen under ögat och med den försvinner även den mörka skuggan. Kompletteras utmärkt med creme mot "påsar" och mörka ringar under ögonen.

Smårynkig hud runt munområdet kan också behandlas med Restylane Skin Boosters och med fördel medicinsk peeling för bästa resultat. Önskas större fyllighet i läpparna rekommenderar vi Restylane Lipvolume.

Bekymmersrynkan i pannan fylls ut med passande Restylane-Fillers eller behandlas muskelavslappnande med Azzalure Estetisk Botox.

Kontakta gärna oss för mer information! Vi har alltid gratis konsultationer och finns i både Malmköping och Nyköping.

Läs mer om Restylane och Azzalure här.

Se före och efterbilder här.

Emma och Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.