injektionsbehandlingar emmakliniken

Vid injektionsbehandlingar med fillers och botox samarbetar Emmakliniken med Akedemikliniken i Norrköping. Leg. sjuksköterska Marianne Andersson, klinikchef på AK i Norrköping, kommer till oss i Nyköping. Genom att kombinera olika tekniker och metoder som alla är specialiserade på sitt område erbjuder vi individuellt anpassade behandlingar. Med våra samlade gemensamma kunskaper kan vi ta fram den eller de behandlingar som passar i kombination med varandra och till just Dig och Dina behov.

Samarbetet innebär också att det går alldeles utmärkt att först göra behandling på Akademikliniken i Norrköping för att sedan göra touch-up på Emmakliniken i Nyköping. För större ingrepp som ögonlocksplastik, ansiktslyft, magplastik kan vi vägleda och skicka er vidare.

Innan själva behandlingen kan du få komma till oss för en konsultation med legitimerad sjuksköterska. Tillsammans går ni igenom dina önskemål och vilka områden som ska behandlas. Du får möjlighet att ställa frågor och får information om behandlingen. Om du så önskar kan en behandling med Fillers eller Botox ofta utföras direkt efter konsultationen. Vill du istället gå hem och fundera så bokar vi en tid till en annan dag. Var noggrann med att meddela hur du vill göra vid bokningstillfället!

På alla våra medicinska behandlingar har vi 18-årsgräns.

I länkarna ovan hittar du våra olika behandlingar.

Bokningspolicy

Hej kära kunder!

Våra behandlingar kräver stor koncentration från terapeuten som utför den, och det är viktigt för oss att kunna erbjuda både dig och andra kunder en lugn och harmonisk miljö. Därför ser vi gärna att du lämnar barn och husdjur hemma och kommer ensam till din behandling.

Våra tider är mycket efterfrågade och det är omöjligt för oss att fylla en lucka med kort varsel. Därför har vi en regel som innebär att ombokning eller avbokning av tid måste ske senast 24 timmar före besöket. Vid uteblivet besök eller sen om/avbokning utgår full debitering. I samband med att du bokar tid hos oss godkänner du denna regel. Fakturan kan makuleras vid uppvisande av sjukintyg senast 7 dagar efter mottagen faktura.

Varmt välkommen med din bokning!