Här kan du läsa mer om oss som arbetar på Emmakliniken:

Emma Bouvin-Karlsson, aukt. hudterapeut

Jag är auktoriserad hudterapeut och har arbetat inom yrket sedan 1991. Den medicinska hudvården är min specialitet och stora intresse. Jag är också utbildad zonterapeut och örtmedicinare. Sedan flera år är jag egenföretagare med egen klinik, innan det har jag bland annat varit terapeut och chef på ett stort SPA.

I mina medicinska behandlingar arbetar jag med orsakerna framför symptomen för att skapa harmoni och perfekt balanserad hudvård. Jag använder flera CE-märkta medicintekniska produkter som är långt mer effektiva än traditionella kosmetiska behandlingar. Kunden är alltid i fokus och alla behandlingar omfattar hudanalys och uppföljning för bästa resultat och engagemang.

För kundens helhetsupplevelse och omhändertagande är min fasta övertygelse att det ska finnas möjlighet att få både medicinskt klassade behandlingar och skönhetsbehandlingar på samma klinik. Därför erbjuder vi på Emmakliniken även kosmetiska behandlingar som klassisk ansiktsbehandling, frans- och brynstyling, vaxning och make-up. Alla behandlingar anpassas efter noggrann analys till kundens individuella behov.

Min bakgrund

Under tonåren led jag som så många andra av ganska svår akne och det var där jag lade grunden för mitt intresse och min kunskap kring hudvård. Eftersom jag tänkte bli, och studerade till sångerska, fanns också en vilja att se vacker ut från scenen och där föddes intresset för make up och känslan för estetik. När jag sedan träffade min man och bildade familj, kände jag att ett yrke som hudterapeut passade mig bättre. Men jag behöll sången som ett starkt hobbyintresse.

Kropp och själ hänger ihop

1992 startade jag mitt första företag som låg på Köpmangatan i Eskilstuna. Det var då Emmakliniken kom till och de behandlingar som jag arbetade med grundade sig i aromaterapin. Det var en helt ny terapi i Sverige då och allt var mycket spännande! Efter några år märkte jag mycket tydligt att jag bara kunde hjälpa de med problemhud en bit på vägen. Det fattades något och detta något måste komma inifrån, tänkte jag. Under två år läste jag på distans till zonterapeut, akupressör och örtmedicinare. Något som jag fortfarande har nytta av eftersom jag anser att allt i kropp och själ hänger ihop. Ett holistiskt synsätt även när det gäller miljön har följt mig sedan dess.

Några år av barnafödande, arbete på stort SPA med hundratals gäster varje helg och en utbrändhet i bagaget står jag nu både mitt i mitt personliga och yrkesverksamma liv. Full av både bra och dåliga erfarenheter jag inte skulle vilja vara utan.

Utbildning ger trygghet för alla

Efter snart 30 år inom yrket har mycket hänt både när det gäller själva yrket men också den allmänna inställningen till "skönhetsbehandlingar". Alla kan gå på behandling! Med alla SPA som finns överallt har nog de flesta gjort någon form av behandling. Nu finns också möjlighet att få både medicinskt klassade behandlingar och spa-behandlingar på samma salong eller klinik. Allt för kundernas helhetsupplevelse och omhändertagande. Utvecklingen går stadigt framåt och mitt yrke får högre status tack vare de krav som ställs på oss hudterapeuter. Vidareutbildningar och certifieringar är ett måste för kundens säkerhet och trygghet. Det tycker jag känns otroligt bra inför mina kommande år inom branschen!

 


Sofia Larsson, cert. permanent make-up artist och LPG-terapeut

Sofia DamraJag heter Sofia Larsson och äger Sofias Skönhetslyx. Jag är utbildad i lashlift och Brow lamination hos Ciliér(fd Lash for Lash) i Stockholm och är också utbildad inom frans- och brynstyling samt sockervaxning. Jag utbildade mig till permanent make-up artist inom 3D-bryn, eyeliner och läpptatueringar på Victoria Akademin i Stockholm med en certifiering i April 2017. Gått en vidareutbildning hos Bevaro i Göteborg Mars 2019 i 3D-bryn. Jag utför också tandblekning med Mega White System.

Våren 2020 utbildade jag mig till LPG-terapeut och ser fram emot att få arbeta med denna fantastiska metod som kan utföras både för ansikte och kropp.

Läs mer om mig här.

Min bakgrund

Jag är egentligen säljare i grunden men har haft ett brinnande intresse för skönhetsbranschen och just kosmetiska tatueringar sedan fem år tillbaka. En dröm har varit att utbilda mig inom detta och starta eget företag. Nu är jag en bit på väg!

Min vision

Min högsta prioritet är att mina kunder skall få den allra bästa service, kvalitet och känna sig väl omhändertagna hos mig. Mina kunder ska också känna full trygghet kring de produkter och tjänster jag erbjuder.
Alla behandlingar utförs med största noggrannhet och jag avslutar ingen behandling förrän allt är perfekt.

 


Marianne Andersson Klinikchef Norrköping, Leg. Sjuksköterska

Marianne har arbetat som injektionssköterska sen 2002 och innan dess var hon akutsköterska på barnintensiven under 20 år. Marianne har jobbat som injektionssjuksköterska i över 15 år och har därav gedigen erfarenhet. Hon är certifierad för injektionsbehandlingar hos Estetiska injektionsrådet.

2 reaktioner på ”Om oss

Kommentarer är stängda.