Här kan du läsa mer om oss som arbetar på Emmakliniken:

Emma Bouvin-Karlsson, aukt. hudterapeut

Jag är auktoriserad hudterapeut och har arbetat inom yrket sedan 1991. Den medicinska hudvården är min specialitet och stora intresse. Jag är också utbildad zonterapeut och örtmedicinare. Sedan flera år är jag egenföretagare med egen klinik, innan det har jag bland annat varit terapeut och chef på ett stort SPA.

I mina medicinska behandlingar arbetar jag med orsakerna framför symptomen för att skapa harmoni och perfekt balanserad hudvård. Jag använder flera CE-märkta medicintekniska produkter som är långt mer effektiva än traditionella kosmetiska behandlingar. Kunden är alltid i fokus och alla behandlingar omfattar hudanalys och uppföljning för bästa resultat och engagemang.

För kundens helhetsupplevelse och omhändertagande är min fasta övertygelse att det ska finnas möjlighet att få både medicinskt klassade behandlingar och skönhetsbehandlingar på samma klinik. Därför erbjuder vi på Emmakliniken även kosmetiska behandlingar som klassisk ansiktsbehandling, frans- och brynstyling, vaxning och make-up. Alla behandlingar anpassas efter noggrann analys till kundens individuella behov.

Min bakgrund

Under tonåren led jag som så många andra av ganska svår akne och det var där jag lade grunden för mitt intresse och min kunskap kring hudvård. Eftersom jag tänkte bli, och studerade till sångerska, fanns också en vilja att se vacker ut från scenen och där föddes intresset för make up och känslan för estetik. När jag sedan träffade min man och bildade familj, kände jag att ett yrke som hudterapeut passade mig bättre. Men jag behöll sången som ett starkt hobbyintresse.

Kropp och själ hänger ihop

1992 startade jag mitt första företag som låg på Köpmangatan i Eskilstuna. Det var då Emmakliniken kom till och de behandlingar som jag arbetade med grundade sig i aromaterapin. Det var en helt ny terapi i Sverige då och allt var mycket spännande! Efter några år märkte jag mycket tydligt att jag bara kunde hjälpa de med problemhud en bit på vägen. Det fattades något och detta något måste komma inifrån, tänkte jag. Under två år läste jag på distans till zonterapeut, akupressör och örtmedicinare. Något som jag fortfarande har nytta av eftersom jag anser att allt i kropp och själ hänger ihop. Ett holistiskt synsätt även när det gäller miljön har följt mig sedan dess.

Några år av barnafödande, arbete på stort SPA med hundratals gäster varje helg och en utbrändhet i bagaget står jag nu både mitt i mitt personliga och yrkesverksamma liv. Full av både bra och dåliga erfarenheter jag inte skulle vilja vara utan.

Utbildning ger trygghet för alla

Efter tjugoåtta år inom yrket har mycket hänt både när det gäller själva yrket men också den allmänna inställningen till "skönhetsbehandlingar". Alla kan gå på behandling! Med alla SPA som finns överallt har nog de flesta gjort någon form av behandling. Nu finns också möjlighet att få både medicinskt klassade behandlingar och spa-behandlingar på samma salong eller klinik. Allt för kundernas helhetsupplevelse och omhändertagande. Utvecklingen går stadigt framåt och mitt yrke får högre status tack vare de krav som ställs på oss hudterapeuter. Vidareutbildningar och certifieringar är ett måste för kundens säkerhet och trygghet. Det tycker jag känns otroligt bra inför mina kommande år inom branschen!

 


Sofia Damra, cert. permanent make-up artist

Sofia DamraJag heter Sofia Damra och äger Sofias Skönhetslyx. Jag är utbildad i fransförlängning hos Lash for Lash i Stockholm och är också utbildad inom frans- och brynstyling samt vaxning. Jag utbildade mig till permanent make-up artist inom 3D-bryn, eyeliner och läpptatueringar på Victoria Akademin i Stockholm med en certifiering i April 2017.

Läs mer om mig här.

Min bakgrund

Jag är egentligen säljare i grunden men har haft ett brinnande intresse för skönhetsbranschen och just kosmetiska tatueringar sedan fyra år tillbaka. En dröm har varit att utbilda mig inom detta och starta eget företag. Nu är jag en bit på väg!

Min vision

Min högsta prioritet är att mina kunder skall få den allra bästa service, kvalitet och känna sig väl omhändertagna hos mig. Mina kunder ska också känna full trygghet kring de produkter och tjänster jag erbjuder.
Alla behandlingar utförs med största noggrannhet och jag avslutar ingen behandling förrän allt är perfekt.


Linn Tinnefjäll, läkare och Tinnefjäll Deraestetic

Linn_TinnefjallMitt namn är Linn Tinnefjäll. Jag är 27 år och har en svensk läkarexamen och arbetar just nu som AT-läkare på Nyköpings lasarett. Vid sidan av det fartfyllda och spännande sjukhusarbetet driver jag även mitt egna företag Tinnefjäll Dermaestetic, med fokus på skönhet, hälsa och hudföryngring.

Min bakgrund

Jag har tidigare arbetat som läkare på ögonkliniken i Örebro samt ortopedkliniken i Linköping. Jag har en masterexamen i medicin efter att ha skrivit min masteruppsats om sambandet mellan genetik, kost och åderförkalkning på UCLA i Los Angeles. Under min studietid var jag även på ett lärorikt och givande kliniskt utbyte på kirurgiska enheten på ett sjukhus i Padang, Indonesien.

Min vision

Jag är certifierad att utföra fillers- och botoxinjektioner efter utbildning på Derma Medical i London. Jag är dessutom certifierad att utföra trådlyft efter utbildning via Unden Medical Distribution. Andra behandlingar som du hittar hos mig är fettreducering samt behandling med hyalase för borttagning av fillers. Jag har ett brinnande intresse för medicinsk estetik och dermatologi. Jag fascineras över de hudföryngrande resultat som man idag kan uppnå med icke-kirurgiska behandlingsmetoder. Dessutom har jag ett stort intresse för hur kost och träning påverkar både din hy, hälsa och ditt välbefinnande.

Med de behandlingsmetoder Tinnefjäll Dermaestetic har att erbjuda kan du enkelt och säkert få en uppstramande och hudföryngrande effekt. Efter behandling hos mig kan jag garantera en känsla av en frisk och sund hy.

Vision

Med mitt nystartade samarbete med Emmakliniken hoppas jag kunna arbeta mer med injektionsbehandlingar. Till att börja med kommer jag att finnas på plats efter tidsbokning. Ni är välkomna att boka tid via Emmakliniken där det även går att läsa mer om mina behandlingar!

2 reaktioner på ”Om oss

Kommentarer är stängda.