kroppsbehandlingar emmaklinikenVi erbjuder effektiva problemlösningar inom avancerad kroppsvård som ger tydliga resultat. Vi arbetar endast med kliniskt dokumenterade produkter och behandlingar där flera är CE-märkta som medicintekniska hjälpmedel - Din garanti för effektiva och säkra behandlingsresultat.

Vi erbjuder alltid konsultation innan behandling.

På alla våra medicinska behandlingar har vi 18-årsgräns.

I länkarna ovan hittar du våra olika behandlingar.

Bokningspolicy

Hej kära kunder!

Våra behandlingar kräver stor koncentration från terapeuten som utför den, och det är viktigt för oss att kunna erbjuda både dig och andra kunder en lugn och harmonisk miljö. Därför ser vi gärna att du lämnar barn och husdjur hemma och kommer ensam till din behandling. 

Våra tider är mycket efterfrågade och det är omöjligt för oss att fylla en lucka med kort varsel. Därför har vi en regel som innebär att ombokning eller avbokning av tid måste ske senast 24 timmar före besöket. Vid uteblivet besök eller sen om/avbokning utgår full debitering. I samband med att du bokar tid hos oss godkänner du denna regel. Fakturan kan makuleras vid uppvisande av sjukintyg senast 7 dagar efter mottagen faktura.

Varmt välkommen med din bokning!