Forma din kropp helt naturligt

Skulptera, forma och släta ut

LPG Lipomassage™ är metoden som utan kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, “stuss” och lår. Slapp hud stramas upp och metoden är även effektiv vid så kallade “ridbyxlår”.

LPG är en teknik som från början var tänkt att användas i rehabiliterande syfte, t ex vid svåra brännskador och ärrbildningar. Både maskinen och tekniken kommer från Frankrike och är uppkallad efter sin upphovsmans initialer, Louis Paul Guitay. Denna djupa bindvävsmassage visade sig även förbättra hudkvalitén på många fler sätt. LPG är världsledande inom så kallad mekanisk cellulär stimulering som dessutom är 100% naturlig!

LPG Lipomassage™ används med fördel före och efter fettsugning. Metoden kan till och med vara ett bra alternativ till fettsugning för den som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller som av olika anledningar inte anses lämplig för fettsugning.

LPG Lipomassage™ har också blivit populär inom både body- och bikini fitness.

Tekniken bygger på en unik, patenterad metod där två motoriserade rullar arbetar ihop med ett undertryck och skapar en våg som viker upp och slätar ut huden. “Vågen” av hud och vävnad rullas framåt och bakåt av det motoriserade munstycket.

På så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett. Cirkulationen kommer igång rejält och eventuella vätskeansamlingar minskas. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner ut med urinen.

Behandlingen tar ca 40 min och resultatet kan ses efter 5-8 behandlingstillfällen. För reducering av celluliter rekommenderas 1-2 kurer då varje kur består av 14-20 behandlingar. I början av en sådan kur är det lämpligt att behandla ofta, 1-2 behandlingar i veckan. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas med 1-2 behandlingar i månaden.

Provbehandling med konsultation, 55 min 850 kr

Enstaka behandling, 40 min 850 kr

Kur 1-2 beh./vecka – minst 10 behandlingar, 40 min 750 kr

Underhållsbehandling, 40 min 850 kr

Boka din tid genom LPG-terapeut Sofia Larsson, Sofias Skönhetslyx på 0735 50 72 38 eller skonhetslyx@gmail.com

Vill du boka din tid on-line kan du göra det här


Resultatbilder

LPG Lipomassage

Kvinna i 50-årsåldern – Behandling av fettdepåer stuss

Bild 1: Före behandling med LPG Lipomassage.

Bild 2: Efter 14 behandlingar med totalt 9 timmars behandling.


LPG lipomassage

38-årig kvinna – Slimmande och uppstramande behandling på mage

Bild 1: Före behandling med LPG Lipomassage.

Bild 2: Efter 5 behandlingar med totalt 5 timmars behandlingstid.


LPG Lipomassage

Kvinna i 50-årsåldern där vi fokuserat på mage och ben med fettreducering och lyft. Hudkvaliteten har klart förbättrats men framförallt har magens omfång minskat samt fått ett rejält lyft. Även ryggen har fått mycket bättre form. Denna kund har inte tränat mer eller ändrat sin kost men torrborstar och applicerar LPG Firning Contour Fluid dagligen på fokusområden. Redan efter tredje behandlingen märkte kunden stor skillnad då även svullnaden i kroppen minskat markant.


PPG Lipomassage kropp

Kvinna i 50-årsåldern där vi fokuserat på mage, ben och stuss. Hudstrukturen förbättrades i första hand men sedan har vi även fettreducerat hela kroppen och minskat svullnad i vävnaden. Celluliterna har blivit färre och huden upplevs som mindre ”bubblig”. Denna kund tränar, tänker på kosten och har ätit Nordic Superfood pulver med brännässla, grönkål och mynta dagligen för detox och utrensning under behandlingskuren. Kunden torrborstar samt applicerar LPG Body Shopping Gel dagligen på fokusområden.

LPG Lipomassage utförd av dipl hudterapeut Monika Kwiatkowska