Sköna behandlingar med lyxiga hudvårdsprodukter

Vi erbjuder flera varianter på traditionella och klassiska ansiktsbehandlingar men också kortare behandlingar som ofta kan göras i kur. Din hudtyp och individuella behov avgör produktvalet och vi informerar alltid om passande hudvård att använda hemma för bästa resultat. I alla våra ansiktsbehandlingar används varma, lavendeldoftande handdukar.

I våra behandlingar arbetar vi med iS CLINICAL – Innovative Skincare. Det är en exklusiv, klinisk hudvårdsserie som är utvecklad av ett team läkare och forskare med målsättning att ta fram säkra, effektiva produkter med långsiktiga resultat.

Klassisk behandling

Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring med ånga och portömning, brynplockning, lättare massage av ansikte, axlar, nacke och dekolletage. Ansiktsmask, serum efter hudtyp och avslutande hudvårdsprodukter.

60 min 995 kr

Djuprengörande behandling

Denna behandling är speciellt utvecklad för dig med problemhud där fokus ligger på portömning. Rengöring, hudanalys, peeling/mask, djuprengörande ånga och portömning, avslutande mask och creme.

60 min 850 kr

Fire & Ice MediSpa

Denna intensiva ansiktsbehandling förnyar hudens yta, reducerar fina linjer och rynkor. Utjämnar, mjukgör och underlättar cellförnyelsen. Behandlingen kan också ha en djuprengörande effekt om du väljer portömning framför massage.

Rengöring, hudanalys, peeling med både korn och enzymer. Sedan appliceras den kraftfulla Intensive Resurfacing Masque som ytterligare exfolierar, djuprengörande ånga, portömning eller lättare, lymfdränerande massage av ansikte, axlar och nacke. Som avslutning appliceras den lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque och en unik kombination av serum och krämer.

60 min 1 500 kr

Fire & Ice Facial

Denna intensiva kliniska ansiktsbehandling har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Behandlingen har också en viss djuprengörande effekt.

Rengöring, kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden, sedan appliceras den lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque. Förutom maskerna används en unik kombination av serum och krämer.

30 min 995 kr

Eye Bright Treatment

Denna lyxiga behandling är speciellt framtagen för den känsliga huden kring ögonen och kan göras som enskild behandling, i samband med annan ansiktsbehandling eller frans- och brynfärgning. Påsar under ögonen och mörkare områden reduceras, mickrocirkulationen, fastheten och hydreringen ökas.

Rengöring, fuktgivande och lugnande mask, serum och avslutande creme.
Ett bra alternativ till tuffare behandlingar för ögonområdet.

30 min, 595 kr

Tillval i ansiktsbehandling:

  • Frans- eller brynfärg – 225 kr
  • Frans- och brynfärg – 350 kr
  • Ögonbrynsplockning – 200 kr
  • Vax överläpp eller haka – 175 kr
  • Vax överläpp och haka – 250 kr
  • Specialmask – 125 kr
  • Kemisk peeling – 200 kr
  • Eye Bright Treatment – 295 kr