Megawhite – världsledande tandblekning är här!

Sofia Larsson, Sofias Skönhetslyx presenterar:

Det här är den nya generationens tandblekning med den allra senaste teknologin. Megawhite är världens mest snabbverkande och skonsamma tandbleknings system som snabbt och enkelt ger dig vitare tänder på bara 15 minuter. Den kan ljusa upp dina tänder med hela 4-10 nyanser*.

Ej skadligt för tanden eller emaljen! Fritt från peroxider och vårdande utan oönskade sidoeffekter som ilningar etc. 100% smärtfritt, säkert och effektivt utvecklat och framtaget utav tandläkare. Världsledande i över 40 länder.

För bästa effekt rekommenderas dubbel behandling första gången (2x15min)

”Keep your smile bright”

2x 15 min 2500 kr

Touch up 15 min 1798 kr

Rekommendation:

En TouchUp 1 gång/halvår

Tandblekningen kan göras vid behov max 4ggr på 1år.

Vi rekommenderar att du gjort en tandläkarundersökning de senaste 6 månaderna för att kontrollera att du inte har några hål och för att ta bort tandsten eller andra eventuella problem. Vi rekommenderar att man fyllt 18år. Vi rekommenderar inte att man gör tandblekningsbehandlingen när man är gravid eller ammar. Är du känslig mot något finns ingredienslistan på förpackningen.

*Alla tänder är olika därför varierar resultatet från person till person. Vilken nyans man får på tänderna efter en tandblekning, beror på tandens genetik, färgens ursprung, mat, dryck och hälsovanor.

Frågor och svar:

Vad är Megawhite blue fusion?

Blue fusion gel är en förfylld mjuk och behaglig tandskena som är designad att passa alla. Den förfyllda Blue fusion gelen aktiveras när den kommer i kontakt med ljuset och som accelererar processen. 

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Alla är olika och har olika genetiska förutsättningar. Tandens ursprungliga färg varierar från person till person. Missfärgade tänder kan bero på medicinering, mineral obalans och tandhälsa. De flesta som gör behandlingen med Megawhite får i snitt 9 nyanser ljusare tänder. Har man väldigt ljusa tänder från början blir resultatet inte lika många nyanser och tanden kan aldrig bli ljusare än den var från början då den här tandblekningen inte innehåller peroxider.

Kan man bleka konstgjorda tänder?

Ja det kan man. missfärgningarna kommer att blekas och tänderna kommer att bli några nyanser ljusare, men de kan aldrig bli vitare än det var när de sattes in. Helheten kommer att bli bättre.

Hur lång tid behöver jag vänta innan jag kan äta och dricka?

Vi rekommenderar att inte äta eller dricka något inom 30 minuter efter din behandling. Porerna i tänderna är öppna efter att dina missfärgningar avlägsnats och därför rekommenderar vi att undvika all mörk mat och dryck som kaffe, te, soya och rött vin, cigaretter och snus i 24h efter utförd behandling för bästa resultat.

Är produkten säker att använda och innehåller den några skadliga ingredienser?

Ja den här produkten är säker att användas och är skonsam för tänder och tandkött. Den innehåller inga skadliga ingredienser. Fördelen är att formulan är peroxidfri, vilket innebär att du slipper ilningar och känslighet i tänderna efter behandlingen vilket man ofta får av peroxidblekning. Megawhite blue fusion är utvecklad och används av Tandläkare och är ISO certifierad. Produkten är registrerad i CPNP (Cosmetic Product Notification Portal). Vilket betyder att den är registrerad i EU´s kosmetikregister. 520 whitening machine är CE märkt och följer EU:s säkerhetskrav.

Boka din tid genom Sofia Larsson, Sofias Skönhetslyx på 0735 50 72 38 eller skonhetslyx@gmail.com

Vill du boka din tid on-line kan du göra det här